|
|||||||
| Resimli Şiirli müzikler Bu bölümde her türden müzik dinleyebilirsiniz.. |
|
|||
![]() |
|
|
Seçenekler | Stil |
|
|
#1 | |||
![]() deFoLuydu yaŞadıqımız aŞk
Üye Numaram: 2795
Kayıt Tarihim : Sep 2009
Mesajlarım:
1.957
KonuLarım: 961
REP Puanım : 1930
REP Grafiğim :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
Teşekkürleri:: 53
431 Mesajında 584 defa teşekkür edilmiştir.
|
![]() Hissetme desemde Yüreğim'e ![]() Yokluğunu hissediyor derinde bir yerlerde.. Bir masalın baskahramanlarıydık biz seninle ! Hani masallar gerçek değildir ![]() Başlangıç hikayeleri hep düşlerden ibarettir ya .. İşte öyleydik bizde ![]() İşte öyle bir masaldı bizimkiside.. Gerçek değildik ! Bir düşten ibaretti geçen günler ![]() Yaşanılan anılar.. Hangi düşü kurduysak O'nu yaşadık.. Mutsuzduk diyemem ![]() Çünkü biz yaşanılanlar gerçekmiş gibi mutluyduk.. Çünkü düşümüzde mutluluğu kurmuştuk ! Yalan bir masalın ![]() Yalan bir mutluluğuydu işte hissettiğimiz.. Yüzümüzde yerli yersiz tebessümler oluşturan yalan sevgimiz ! Sevmedik birbirimizi de diyemem ![]() Çünkü ölümüne sevdik düşlerinde hayalini kurduğumuz Bizi.. Yalanda olsa sevgin ![]() Sonuçta sende beni sevmiştin sevgilim.. Oysa biz.. Yalansızdık.. En masum benliğimizle sevmiştik yüreğim'le seni.. Bu can ölümüne bir tek seni sevmişti sevgili ! Ama sen anlamadın ki ! Masaldı bu sevda.. Bu zamansız sevda masalı ![]() Masallar arasında kötü sola biten bir masal olarak kaldı ! Oysa hangi masal kötü sonla bitmişti ki ? İşte bizim masalımız kötü sonla biten masallar arasında ilk'ti sevgili.. Gözlerine bakarak 'Seni Seviyorum' diyemesemde sana ![]() Bu yürek sevdi seni hep masalların gizli mısralarında.. Senin bilmediğin ![]() Okumadığın atladığın sayfaların satırlarında haykırdı bu yürek sana ! Ama sen duymadın ki ! Yalandan da olsa sımsıkı tuttuğun ellerimi ![]() 'Yalansız' bir elveda ile bir anda nasıl bırakabildin sevgili ? Evet haklıydın ! Yalan bir masalın 'Yalan' bir sevdasıydı bizimkisi..Yalancı bir baskahramanıydın sen bu masalın sevgili.. Ya da özür dilerim.. Yalancı demeye hakkım yok sana.. Çünkü sen düşümüzdekileri saniyesi saniyesine yaşatandın bana ! Tabii sonundaki mutluluğu hapsederek karanlık dünyam'a.. Kızmıyorum sana.. Kızamam da ! Dedim ya ![]() Bu yürek seni 'Yalansız' bir 'A$k'la sevmişti Ve masal bitti.. Masaldaki kahramanlarda tek tek gitti.. Ve sende tabii.. $imdi bir ben varım.. Bir de yaşattığın o anılar sevgilli Alıntı... |
|||
|
|
|
![]() |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Bookmarks |
| Etiketler |
| $imdi, anılar, ben, bir, sevgili, varım, yaşattığın |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|